What is the difference between “nitrile gloves, PVC gloves and rubber gloves”?

Warta

Apa bedane "sarung tangan nitril, sarung tangan PVC lan sarung tangan karet"?

Amarga sarung tangan sing bisa dibuwang bisa dipérang dadi sarung tangan karet nitril, sarung tangan PVC lan sarung tangan lateks alami miturut bahan kasebut. Dadi, apa bedane?

A, bahane beda

1. sarung tangan karet nitril: bahane yaiku NBR sejenis karet butadiena, komponen utama akrillonitril lan butadiena. 2;

2. Sarung tangan PVC: bahan kasebut yaiku polietilen. 3;

3. sarung tangan lateks alami: bahan kasur lateks alami (NR).

 1627378534(1)

Kapindho, ciri ora padha

1, sarung tangan karet nitril: sarung tangan karet nitrile bisa dianggo nganggo tangan kiwa lan tengen, 100% produksi lateks karet nitril lan manufaktur, ora ana protein, wajar kanggo nyegah alergi protein; fitur utama yaiku resistensi tusukan, resistensi asam lan alkali lan resistensi ngumbah; perawatan lumahing kaya hemp kanggo nyegah aplikasi slip peralatan; kekuatan tarik dhuwur kanggo nyegah luh nalika nganggo; ora ana bubuk sawise larutan, gampang dianggo, cukup kanggo nyegah bubuk sing disebabake alergi.

2, sarung tangan PVC: resistensi alkali asam lemah; komposisi ion positif sing kurang; koordinasi lan aran sing apik banget; cocog kanggo bahan semikonduktor, layar lcd lan hard disk komputer lan proses produksi liyane.

3, sarung tangan lateks alami: sarung tangan lateks alami kanthi resistensi abrasi, resistensi tusukan; tahan asam lan basa sing kuat, minyak nabati, bahan bakar bensin lan solar lan macem-macem pelarut organik, lsp; duweni resistensi universal tumrap sifat kimia, efek resistensi minyak sing nyata banget; sarung tangan lateks alami nampilake program desain pola pucuk driji sing khas, nambah genggeman, wajar supaya ora uwal.

 1627378579(1)

Telung, panggunaan utama ora padha

1, sarung tangan karet nitril: kunci kanggo perawatan medis, farmasi, kesehatan lingkungan, industri kecantikan lan panganan lan wilayah operasional praktis liyane.

2, sarung tangan PVC: cocok kanggo kamar sing resik, manufaktur hard disk komputer, optik elektronik presisi tinggi, piranti elektronik optik elektronik, manufaktur layar LCD / DVDlcd, bioteknologi, instrumentasi, PCB nyithak kemasan lan lapangan liyane. Umume digunakake ing inspeksi kesehatan lingkungan, industri panganan, industri, industri elektronik, industri farmasi, industri cat lan lapisan, percetakan lan pewarna industri pabrik, pertanian lan peternakan, industri kehutanan lan buah, pertanian lan peternakan lan bidang perlindungan tenaga kerja lan kesehatan lingkungan ing omah.

3, Sarung tangan lateks alami: bisa digunakake ing omah, produksi industri, perawatan medis, perawatan kecantikan lan bidang aplikasi liyane. Cocog kanggo pabrik mesin, pabrik pamrosesan batere sing bisa diisi ulang; lapangan anti-korosi fiberglass, instalasi lapangan udara; industri aerospace; reresik lan penghapusan lingkungan alam.

Sarung tangan karet nitril kudu nganggo Cathetan: 1.

1 、 Ora ana cincin utawa aksesoris liyane ing tangan;

2, kuku kudu dipotong lan dipotong tepat wektu, ora suwe, kanggo nyegah driji driji nyebabake gawe piala;

3, ngindhari barang sing landhep ditusuk, kayata jarum, tongkat kayu, lsp;

4, mateni sarung tangan yaiku saka bangkekan mudhun kanthi alon-alon, ora saka area driji sing narik;

5, pilihan kudu nggatekake spesifikasi, cilik banget bakal nyebabake getih ora kepenak, gedhe banget gampang digugur;

6, kudu njaga perawatan rutin, yen wis rusak ora bisa ditrapake maneh.

1627378592(1)
Aplikasi sarung tangan PVC asring ditakonake.

1, sarung tangan PVC sing ora nganggo ora tahan panas, kinerja kekuatan dielektrik. Ora bisa digunakake ing papan kerja ing njaba ruangan, mesthine ora diidini minangka aplikasi sarung tangan lapisan insulasi.

2, aplikasi sarung tangan PVC sing bisa dibuwang yen barang garu, bakal mbebayani efek keamanan lan proteksi Aja ditrapake.

3, sarung tangan PVC sing bisa digunakake kanggo disimpen kanggo njaga ventilasi alami lan garing, supaya ora kelembapan, jamur.

4, sarung tangan PVC sing bisa digunakake nalika ditrapake. Aja nutul bahan kimia korosif kasebut.

Sarung tangan lateks alami asring ditakokake.

1, alesan kudu dicegah saka nutul bahan kimia organik kayata asam, alkali, solusi organik.

2, kayata ing solusi bahan kimia infeksi, kudu dipilih tanpa bubuk lan sarung tangan lateks alami protein. Sarung tangan lateks alami tanpa bubuk lan protein rendah bisa nyuda faktor risiko alergi kulit. Nanging sing jelas, sarung tangan lateks alami kanthi alergi kulit sing kurang ora bisa nyuda faktor risiko alergi lateks, nanging mung nyuda gejala alergi sing disebabake dening aditif kimia organik ing sarung tangan lateks alami.

3 、 Ngleksanakake spesifikasi kerja kanthi intensif kanggo nyuda kemungkinan cedera lateks alami. Kayata.

1) nganggo sarung tangan lateks alami tanpa nggunakake krim tangan utawa toner sing larut karo minyak, sing bisa nyebabake bosok utawa rusak sarung tangan lateks alami.

2) Sawise nyopot utawa nyopot sarung tangan lateks alami, cuci tangan nganggo sabun empuk banjur usap tangan kanthi rapi.

3) Sarung tangan lateks alami sing bisa dienggo aja dipakai bola-bali (amarga ilang kemampuane kanggo nglawan bahan-bahan sing mbebayani).


Wektu kiriman: Jul-05-2021